Föreläsning på Runstens bibliotek.

Skärmavbild 2018-04-20 kl. 15.24.58

måndag 23 april kl 18.00 har jag den stora äran att få föreläsa på Runstens bibliotek om mitt pågående skrivprojekt om Lerkaka, som en del av Ölands litteraturvecka 2018. Jag kommer att prata om gamla brev, skrivprocess, författarskap, hur det är att försöka gestalta människor som en gång levde, tankar kring att verka och skapa på östra Öland med mera. Och så ska vi prata om Arthur, såklart. Som jag tyvärr aldrig hann träffa eftersom han dog över sextio år innan jag föddes, men som jag pratar med rätt ofta ändå. Av intresse för dig som gillar släktforskning, gamla hus och så kallad synkronicitet. Biblioteket är öppet, jag kommer att sälja böcker och hoppas på många spännande samtal efter föreläsningen. Välkomna!

Kommentera

Basic HTML är tillåtet. Din email kommer inte att publiceras.

Subscribe to this comment feed via RSS