En vaknatt i pocketformat.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-12-kl-10-55-50

Åh, önskar jag kunde slippa vaknätter. Inte boken alltså (som nu finns i pocket, tjoho!). Är det inte något man har med bebisar? Jag har ju trots allt en 3-åring och en 1-åring. Men gudarna ska veta att de håller oss vakna på nätterna. Mest den lille, men den store kan komma in som andrafiol, inte så konstigt när lillebror skriker så rutorna skallrar. Våra nätter (nästan alla) är som den där IKEA-reklamen när alla familjemedlemmarna vandrar runt mellan olika sängar och till slut hamnar i hundens korg. Vi försöker acceptera läget, men det är faktiskt rätt tufft. Egentligen drömmer jag om fler barn, men vet inte om jag någonsin vågar ge mig in i den här sömnlöshetskarusellen igen. Har du några tips på hur man får små barn att sova gott hela natten? Eller ska man bara ge upp och inse att det är en utvecklingsfas och knarka kaffe, choklad och leva på hoppet så länge? Maila mig på winberg.anna@gmail.com så kan du vinna inte bara ovanstående eminenta bok i pocket, utan också mina favoritpocketböcker från Pocketförlaget. Hit me – jag behöver sömn!

Kommentera

Basic HTML är tillåtet. Din email kommer inte att publiceras.

Subscribe to this comment feed via RSS